Dan Brown - Deception Point

Schrijver:
Titel: Deception Point
ISBN: 9782253123163
Uitgever: Librairie Générale Française
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Deception Point' is een spannende thriller geschreven door Dan Brown, de auteur van onder andere 'The Da Vinci Code' en 'Angels & Demons'. Het verhaal draait om Rachel Sexton, een analiste bij de Amerikaanse inlichtingendienst NRO (National Reconnaissance Office).

Wanneer NASA een opzienbarende ontdekking doet in het poolgebied, wordt Rachel door de president persoonlijk gevraagd om de authenticiteit van de vondst te verifiëren. Het bewijs suggereert namelijk dat er buitenaards leven is gevonden op een meteoriet. Dit zou een enorme doorbraak zijn voor de wetenschap en de mensheid.

Rachel reist af naar de Noordpool, waar ze samen met een team van wetenschappers en militairen de waarheid probeert te achterhalen. Al snel ontdekt ze echter dat er een samenzwering gaande is. Er zijn krachten die er alles aan doen om de ontdekking geheim te houden en de waarheid te verdraaien.

Terwijl Rachel en haar team vechten tegen de elementen en de tijd, worden ze geconfronteerd met leugens, bedrog en gevaarlijke situaties. Ze moeten hun eigen leven op het spel zetten om de waarheid te onthullen en te voorkomen dat de wereld wordt misleid.

'Deception Point' is een meeslepende thriller die de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. Dan Brown weet als geen ander een spannend verhaal te creëren met verrassende plotwendingen en een mix van wetenschap, politiek en actie.

Het boek verkent ook interessante thema's, zoals de ethiek van wetenschappelijke ontdekkingen en de manipulatie van informatie door machthebbers. Het zet de lezer aan het denken over de grenzen van de waarheid en de gevolgen van geheimhouding.

De personages in 'Deception Point' zijn goed uitgewerkt en hebben elk hun eigen motivaties en geheimen. Rachel Sexton is een sterke en intelligente vrouw die zich staande weet te houden in een wereld vol intriges. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen maken haar een boeiende hoofdpersoon.

Met zijn vlotte schrijfstijl en gedetailleerde beschrijvingen weet Dan Brown de lezer moeiteloos mee te nemen in het verhaal. Hij combineert feiten en fictie op een meesterlijke manier, waardoor het boek zowel vermakelijk als informatief is.

'Deception Point' is een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende thrillers met een wetenschappelijk tintje. Het boek houdt je van begin tot eind in zijn greep en laat je nadenken over de waarheid achter de schijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dan Brown - Deception Point Dan Brown - Deception Point