H.E. Broring, Hiskia Peters - Verteld en getekend door Piet Bro

Schrijver:
Titel: Verteld en getekend door Piet Broos
ISBN: 9789071637100
Uitgever: Gemeentemuseum Weert
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verteld En Getekend Door Piet Broos (1910-1964) 1e druk is een boek van Kees Broos uitgegeven bij Gemeentemuseum Weert. ISBN 9789071637100. Piet Broos schreef en illustreerde talloze kinder- en jeugdboeken, waaronder prentenboeken, kleurboeken, voorleesboeken en avonturenboeken. Zijn eerste jeugdboeken werden uitgeven door Uitgeverij Helmond als populaire ’kwartjesboeken’. Uitgeverij H. Meulenhoff in Amsterdam gaf diverse boeken uit van Piet Broos in meerdere drukken en talen als Duits (voor Zwitserland), Zweeds, Noors en Slowaaks. Uitgever Mulder en Zoon uit Amsterdam publiceerde verschillende prentenboeken, met titels als Hobbeltje Langneus en Juffrouw Spits op reis. Deze werden vertaald in het Engels, Frans en Spaans. Vanaf 1949 schreef en illustreerde Piet Broos een 18-delige serie over heiligenlevens, getiteld Kleine boeken van grote heiligen. Eind jaren vijftig verschenen acht titels van zijn hand in de Toverfluitserie en drie titels in de serie Dikkie Kwik van Uitgeverij Helmond. Broos maakte ook illustraties bij werk van andere auteurs.
Dit product is Nieuw
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H.E. Broring, Hiskia Peters - Verteld en getekend door Piet Broos H.E. Broring, Hiskia Peters - Verteld en getekend door Piet Broos