Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelhe

Schrijver:
Titel: Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid
ISBN: 9789043912174
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Sport
Bijzonderheden: Nieuw in plastic
Prijs: € 200,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid. Nieuw nog verpakt in oorspronkelijk plastic. 192 pagina's boeiende inhoud over een bijzonder mens. Rijk geïllustreerd met diverse duplicaten uit Ayrton Senna's leven en andere diverse items zoals foto's, kaarten etc. Ga op zoek naar reviews en je vind eigenlijk alleen maar lovende recensies. Een item voor iedere echte verzamelaar. Nooit meer te koop in de winkel!

1e druk. Minimale beschadiging op de rug van de doos die eromheen zit. Boek zelf is onbeschadigd. Zie laatste foto.

De Braziliaanse Ayrton Senna was één van de grootste formule 1-racers aller tijden. Hij was een sociaal bevlogen man, die geloofde dat iedereen het verdiende om een winnaar te zijn, net als hij. Zelfs na zijn fatale crash in 1994 blijft zijn carrière en zijn menslievendheid de wereld inspireren. Het Ayrton Senna Institute, zijn grootste droom, bezorgde 7,8 miljoen Braziliaanse kinderen een behoorlijke opleiding. Voor het eerst biedt zijn familie een kijk in de persoonlijke archieven van Senna, met foto’s van zijn privéleven en van zijn sportieve carrière.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid Christopher Hilton - Ayrton Senna - Een legende op volle snelheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.