Karin Martens - Terug naar Wouw

Schrijver:
Titel: Terug naar Wouw
ISBN: 9789082479102
Uitgever: Mijn Huis
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Terug naar Wouw is het vervolg op de debuutroman Never too Late van Karin Martens, waarin haar turbulente leven in Griekenland en met Grieken de revue passeert. Het boek eindigt met een tweede emigratie naar Kreta.
Het leven van Karin kent extreme ups en downs. Na de zoveelste down is zij in 2012 begonnen om haar leven aan het papier toe te vertrouwen. Schrijven is een missie geworden en geeft haar nieuwe inzichten. Daarnaast hoopt ze met haar verhalen anderen te inspireren. Het maakt niet uit hoe diep je gaat, er is altijd weer een weg naar boven, naar de top van de berg. Dat is wat Karin de lezer wil meegeven.
Terug naar Wouw is een meeslepend verhaal waarin Karin oude deuren opent naar het verleden. De emoties stromen als vanzelf naar binnen. Ze neemt je mee op reis vanuit het Brabantse Wouw naar Griekenland en Aruba. Zoals ze het zelf omschrijft: ''Mijn eigen gouden driehoek.''
In een tijdsbestek van dertig jaar verhuist Karin meerdere malen naar deze zonnige oorden. In dit boek omschrijft ze haar leven in de Arubaanse jetset en haar ultieme droom op de Griekse berg. Toch keert ze steeds weer terug naar Wouw.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karin Martens - Terug naar Wouw