H. Inayat Khan - Gayan

Schrijver:
Titel: Gayan
ISBN: 9789020245561
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Hardcover inclusief stofomslag. De randjes van de omslag zijn niet mooi meer. Boekblok gaaf
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Inayat Khan (1881-1927) werd als jongen reeds bekend door zijn muzikaal talent. Al jong verkeerde hij met heiligen en mystici, of het nu Hindoewijzen of Soefimeesters waren. Bij één dezer Soefi's, Sayed Abu Madani vond hij het antwoord op de roepstem van zijn ziel. In 1910, op 29 jarige leeftijd, verliet hij India. Vanaf dat ogenblik bereisde hij de hele Westerse wereld en was zijn leven gewijd aan het verspreiden van de Soefi-hoodschap, met het ideaal van God, zoals deze zich als enig Wezen in alles manifesteert. De aforismen van Inayat Khan vormen de kern van zijn boodschap. Zij zijn bij uitstek geschikt voor meditatie, opdat 'de tonen van ongespeelde muziek' het innerlijk van de lezer zullen bereiken.

De 'Gayan' is in Nederland een klassiek boek waar reeds talloze drukken van verschenen zijn. Tot voor kort was er alleen een vertaling uit de twintiger jaren die zo gedragen en vormelijk was, dat uitgeverij Servire er een totaal nieuwe weergave van bracht. Voor veel mensen was deze echter te modern. Dit is thans een herziene uitgave van de eerste vertaling, waarbij we zowel op de oorspronkelijke bronnen zijn teruggegaan als met een veranderd taalgebruik hebben rekening gehouden.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Inayat Khan - Gayan