Geert Groote, Corian Hugenholtz-Sasse, Danielle Klaassen e.a.

Schrijver:
Titel: Projecten leiden
ISBN: 9789027489166
Uitgever:
Bijzonderheden: Redelijk - schutblad ingescheurd
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Projectmatig werken is populair, maar lastig in de praktijk. Welke methoden en technieken kun je het beste toepassen? In Projecten leiden geven de auteurs antwoord op deze vraag. Het is een praktisch boek dat elke projectleider binnen handbereik moet hebben.
Onderwerpen die in deze herziene editie behandeld worden zijn onder andere:
? werken met projectaanpak;
? vormgeven aan een project;
? omgaan met de projectomgeving.

[quote]
?Dit boek bevat een uitgebreide beschrijving van de methoden en technieken voor het leiden van projecten. Veel praktijkvoorbeelden en illustraties vergroten de praktische waarde van dit boek. Ook is er aandacht voor de dynamiek van de omgeving en de consequenties voor het leidinggeven.? ? NBD|Biblion

De auteurs Geert Groote, Corian Hugenholtz-Sasse, Daniƫlle Klaassen e.a. houden zich dagelijks bezig met het leiden van projecten. Ze zijn onder andere afkomstig van Twynstra Gudde en p2managers, of zijn zelfstandig adviseur.

In dezelfde serie verschenen ook: Projectnatig werken, Management van processen, Succesvol management van de projectenadministratie
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.