O.-M. de Leur - Anna & Thora

Schrijver:
Titel: Anna & Thora
ISBN: 9789051794441
Uitgever: Mijn Eigen Bruna Boek
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ANNA & THORA
OLAF-MARIJN DE LEUR
Hoeveel kan een mens verdragen?
Hoe reageert Anna op de tegenslagen die zij gedurende haar leven krijgt te verwerken? Maar ook: hoe sterk is haar liefde voor haar kind? En wat doet het verdriet met Thora dat zij ondervindt in haar huwelijk met Max-Emil?
Anna & Thora is een zeer spannende en tegelijkertijd heel diepgravende roman over menselijke verhoudingen, tekortkomingen en - vaak niet alledaagse - hindernissen. Het centrale thema is welhaast: hoeveel kan een mens verdragen zonder te breken?
In dit verrassende debuut toont Olaf-Marijn de Leur een huiveringwekkend vermogen om verweven levens totaal langs elkaar heen te laten draaien. De lezer voelt de diepte van hun eenzaamheid, maar kan die haast niet peilen. In een vanzelfsprekende, soms bijna nonchalante verteltrant zet de schrijver een ingenieus bouwwerk op dat de lezer geschokt en ontroerd achterlaat.
Olaf-Marijn de Leur (Laren N.H., 1963) woonde jarenlang in Denemarken en had daar een praktijk voor o.a. Kranio-Sacraal Therapie, samen met zijn toenmalige Deense partner. In die tijd reisde hij vaak naar Zweden; met dit land voelt hij zich sindsdien innig verbonden. Het is ongetwijfeld mede daarom, dat dit boek zich voor een groot deel daar afspeelt. In 2000 kwam hij terug in Nederland. Twee jaar later werd bij hem een zeldzame, maar zeer ernstige ziekte ontdekt: MDS (Myello Displastisch Syndroom), een zeldzame vorm van Leukemie. De periode die daarop volgde gebruikte hij voor de Grote Reis naar binnen; 'laag voor laag pelde ik af, vaak zeer pijnklijk, maar des te groter de helende en reinigende kracht ervan.' Mede hierdoor begon hij te schrijven en ontstond de wervelende en soms bloedstollend spannende roman Anna & Thora. In 2004 onderging Olaf-Marijn de Leur een Stamceltransplantatie, en is inmiddels genezen.
Momenteel woont hij o de Veluwe en werkt daar o.a. aan zijn tweede boek. Ook geeft hij cursussen, workshops en lezingen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

O.-M. de Leur - Anna & Thora