Gerritsen, Henk (tekst) en Anton Schlepers (foto's) - Spelen me

Schrijver:
Titel: Spelen met de natuur. De natuur als inspiratiebron voor de tuin.
ISBN: 9789062555451
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Warnsveld
Bijzonderheden: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1993, 144 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een tuinboek in de ruimste zin des woords. Een combinatie van ervaringen uit eigen tuin met diepgaande informatie over tuinontwerpen, een- en tweejarigen, bolgewassen, potten, dieren in de tuin enz. Het boek is uitbundig geïllustreerd met kleurenfoto's van tuinen, plantcombinaties, boeketten, waarbij alle soorten benaamd zijn. De auteur schept een 'tuinsfeer' door op zeer onderhoudende manier zeer veel informatie te geven. De fotograaf Anton Schlepers is bekend door zijn natuur- en tuinfoto's. De makers van het boek waren eigenaar van de voor het publiek opengestelde Priona-tuinen. Een tuinboek van eigen bodem dat leest als een roman en tegelijkertijd veel informatie geeft over planten en tuinaanleg. Mede door de bijzonder fraaie en sfeervolle foto's een boek zowel voor de beginner als meer ervaren tuinliefhebber. Naast planten- en tuininformatie wordt er ook aandacht besteed aan het maken van boeketten uit eigen tuin. Het boek speelt in op de 'nieuwe manier van tuinieren' en de enorme belangstelling die daar op het moment voor is.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerritsen, Henk (tekst) en Anton Schlepers (foto's) - Spelen met de natuur. De natuur als inspiratiebron voor de tuin.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.