Ruud Spruit - Kokarde

Schrijver:
Titel: Kokarde
ISBN: 9789000315147
Uitgever: Winkler Prins
Bijzonderheden: Als nieuw - als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan het eind van de 18de eeuw keek een deel van de Nederlanders vol verlangen naar de ontwikkelingen in Frankrijk. Men verwachtte veel heil van de Revolutie en de ideeën van de Verlichting. Totdat de Fransen in 1795 over de bevroren rivieren ons land binnenmarcheerden en Nederland de Franse melkkoe werd. Frankrijk eiste manschappen en enorme bedragen. Een situatie die zich nog toespitste toen Napoleon aan de macht kwam.In de periode 1780-1813 vonden grote veranderingen plaats op politiek, wetenschappelijk en cultureel vlak. In Kokarde sta je midden in deze roerige tijd. Je volgt vijftig spraakmakende en vaak moedige mannen en vrouwen die belangrijk waren voor de Nederlandse samenleving. Samen legden zij het fundament van ons koninkrijk. En ieder van hen, van hoog tot laag, stond voor de keuze: Patriot of Oranjeklant.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.