Heidi Leenaarts - De Bron

Schrijver:
Titel: De Bron
ISBN: 9789081649612
Uitgever: Evidente
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Leiderschapsontwikkeling wordt vaak beschouwd als een individuele aangelegenheid. Maar ook de omgeving drukt een stevig stempel op iemands vermogen en motivatie om het beste uit zichzelf te halen. Onze samenleving en organisaties staan voor grote uitdagingen. Het is essentieel dat er mensen zijn die zich verantwoordelijk opstellen en uitdagingen aangaan. Constructieve ontwikkeling, op welk terrein dan ook, hangt af van mensen die de moed hebben het leiderschap over hun eigen leven, hun functioneren en hun impact op de omgeving naar zich toe te trekken. Kort gezegd: hoogwaardig persoonlijk leiderschap is nodig op alle niveaus. Laten we daarom mensen maximaal ondersteunen en stimuleren om zichzelf steeds beter daartoe te outilleren. Hóe we dat gaan doen, daarover gaat dit boek. Achttien Nederlandse leiders uit diverse sectoren geven antwoord op de vraag:
'Hoe creëren we een vruchtbaar klimaat waarin het menselijk potentieel optimaal tot bloei komt?'
Zo ontstaat een integraal beeld wat dit vraagt van bedrijfsleven, organisaties, overheid, politiek, onderwijs en onze cultuur als geheel. Dit boek laat zien op welk fundamenteel niveau verandering begint: de verandering die nodig is gezien de uitdagingen waar we vóór staan. En het laat zien wat dit vraagt van ieder van ons.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heidi Leenaarts - De Bron Heidi Leenaarts - De Bron