Beatrix Potter - Pierre Lapin

Schrijver:
Titel: Pierre Lapin
ISBN: 9782070577842
Uitgever: Gallimard-Jeunesse
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 37,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Pierre Lapin, geschreven door Beatrix Potter, is een klassiek kinderboek dat voor het eerst werd gepubliceerd in 1902. Het verhaal volgt de avonturen van een ondeugend konijn genaamd Pierre Lapin.

Pierre Lapin woont met zijn familie in een hol onder de grond. Hij is een nieuwsgierig en avontuurlijk konijn dat altijd op zoek is naar plezier. Pierre Lapin heeft echter ook een ondeugende kant en komt vaak in de problemen door zijn streken.

Het boek begint met Pierre Lapin die zijn moeder waarschuwt voor de gevaren van de tuin van meneer McGregor. Maar Pierre Lapin is niet bang en besluit toch de tuin te verkennen. Hij komt al snel oog in oog te staan met meneer McGregor, die hem achtervolgt met een hark. Pierre Lapin ontsnapt ternauwernood en keert veilig terug naar huis.

Het verhaal gaat verder met Pierre Lapin die zijn zussen Flopsie, Mopsie en Wipstaart meeneemt naar de tuin van meneer McGregor om groenten te stelen. Ze genieten van het lekkere eten, maar worden betrapt door meneer McGregor. Pierre Lapin en zijn zussen moeten opnieuw rennen voor hun leven en ontsnappen met moeite aan de boze tuinman.

Het boek bevat ook andere verhalen over Pierre Lapin en zijn avonturen. Zo gaat hij bijvoorbeeld op zoek naar uien voor zijn tante en ontmoet hij een vriendelijke muis genaamd Benjamin Wollepluis. Pierre Lapin en Benjamin beleven samen allerlei avonturen en komen soms in gevaarlijke situaties terecht.

Beatrix Potter heeft het verhaal van Pierre Lapin op een charmante en humoristische manier geschreven. Haar levendige beschrijvingen en gedetailleerde illustraties brengen de personages en de omgeving tot leven. Het boek is geschikt voor jonge kinderen en bevat belangrijke lessen over gehoorzaamheid, verantwoordelijkheid en de gevolgen van ondeugend gedrag.

Pierre Lapin is een tijdloos verhaal dat generaties lang geliefd is gebleven. Het boek heeft kinderen over de hele wereld geïnspireerd en heeft zelfs geleid tot de creatie van een animatieserie en een recente verfilming.

Kortom, Pierre Lapin is een betoverend kinderboek dat de avonturen van een ondeugend konijn volgt. Het is een klassieker die jonge lezers zal vermaken en inspireren met zijn levendige verhaal en prachtige illustraties.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.