F. Adam, K. Verplancke - Confidenties aan een ezelsoor / 2 de w

Schrijver:
Titel: Confidenties aan een ezelsoor / 2 de wereld
ISBN: 9789063065546
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Ik ben op wereldreis en dus,’ zei de ezel, ‘ben ik in principe enkel op zoek naar het geluk.’
In Boek Twee van Confidenties aan een ezelsoor maakt de inmiddels bekende ezel tijdens een bewogen wereldreis kennis met een nieuwe reeks hilarische archetypen.
Een rebellenleider met literaire ambities, een gewelddadige vredesjournalist, een vrome Antichrist, God voor de tweede maal in psychoanalyse...
De absurde fabels van Frank Adam met prikkelende prenten van Klaas Verplancke waren al vlug na hun verschijning een begrip. De geestige, filosofische vertelstijl, de melancholische ondertoon en de meesterlijke illustraties laten niemand onberoerd.
Deze selectie Confidenties bekoorde eerder al het lezerspubliek van De Morgen. Met de literaire performance en liederencyclus van de eerste reeks veroverden auteur Frank Adam en componist Johan De Smet ook theaters en culturele centra.
‘Mooi, precieus en pittig’ (Radio 1)
‘Existentieel, ietwat scabreus, melancholisch ook. En perfect in balans’ (De Morgen)
‘Sterk, onderhoudend, humoristisch en pijnlijk.’ (De Leeswolf)
Frank Adam schrijft romans, teksten voor theater en opera, poëzie, fabels en liederen, en maakt en speelt zelf theater. In de kinderliteratuur debuteerde hij opvallend met de poëziebundels ‘Waarom ik altijd nee zeg’ en ‘Mijn mond eet graag spinazie maar ik niet’. Samen met regisseur Rik Teunis bewerkte hij zijn eigenzinnige versie van het kerstverhaal ‘Wat de ezel zag’ tot een theatervoorstelling voor Kunstencentrum De Werf Brugge en een luisterspel voor Klara. Met De Caïro Cahiers publiceerde hij zijn Egyptische dagboek. Frank Adam voltooide zijn nieuwe reeks Confidenties als writer in residence in de Villa Mont Noir, het geboortehuis van Marguerite Yourcenar in Frankrijk.

Klaas Verplancke werd genomineerd voor de Vlaamse Cultuurprijzen 2005 en de Hans Christian Andersen Award 2006. Hij won de Bologna Ragazzi Award, de Boekenpauw en de KLARA-publieksprijs. Klaas Verplancke verwerkte eerder al het ontroerende ezeldrama Wat de ezel zag tot een intrigerend Bosch-beeldverhaal. Deze confidentiële oorverhalen tekende hij met een vlijmscherpe pen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

F. Adam, K. Verplancke - Confidenties aan een ezelsoor / 2 de wereld