M. Haddon - Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In D

Schrijver:
Titel: Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In D
ISBN: 9789025416478
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In De Nacht' is geschreven door Mark Haddon. Het verhaal draait om Christopher Boone, een vijftienjarige jongen met het syndroom van Asperger. Christopher heeft een buitengewoon talent voor wiskunde en een fascinatie voor patronen, maar hij heeft moeite met sociale interacties en begrijpt de emoties van anderen niet goed.

Op een dag ontdekt Christopher de dode hond van zijn buurvrouw, Wellington, met een vork in zijn zij. Christopher is vastbesloten om de moordenaar van Wellington te vinden en begint zijn eigen onderzoek. Hij begint aantekeningen te maken in zijn notitieboekje en interviewt de mensen in zijn omgeving, waaronder zijn vader, zijn leraar en zijn buurvrouw. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher echter geheimen en leugens tegen die zijn wereld op zijn kop zetten.

Terwijl Christopher de waarheid probeert te achterhalen, wordt hij geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Hij wordt geconfronteerd met zijn eigen angsten en onzekerheden, en moet leren omgaan met de complexiteit van menselijke emoties. Tegelijkertijd wordt hij geconfronteerd met de harde realiteit van de wereld buiten zijn veilige en voorspelbare routine.

Het boek is geschreven vanuit het perspectief van Christopher, waardoor de lezer een uniek inzicht krijgt in zijn gedachten en belevingswereld. De schrijfstijl is eenvoudig en direct, passend bij het karakter van Christopher. Het boek behandelt thema's als autisme, familie, vriendschap en de zoektocht naar identiteit.

'Het Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In De Nacht' is een ontroerend en meeslepend verhaal dat de lezer laat nadenken over de complexiteit van menselijke relaties en de kracht van empathie. Het boek heeft wereldwijd veel lof ontvangen en is bekroond met verschillende literaire prijzen. Het is een boek dat zowel jongeren als volwassenen zal aanspreken en dat een blijvende indruk achterlaat.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Haddon - Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In D M. Haddon - Wonderbaarlijke Voorval Met De Hond In D