Jaap Veerkamp, Frans Frankenmolen - Ik Breek Door

Schrijver:
Titel: Ik Breek Door
ISBN: 9789068683493
Uitgever: Uitgeverij Thoth
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer breken de eerste tanden door? Op welk moment moet mijn kind voor het eerst naar de tandarts? Is tandbederf erfelijk? Wat te doen als je bang bent voor de tandarts? Er leven bij ouders talloze van dit soort vragen over de ontwikkeling van het gebit van hun kind. In Ik breek door worden veel van deze vragen beantwoord. In het eerste deel wordt de ontwikkeling van het kindergebit op een vlotte en herkenbare wijze beschreven. Vanaf het moment dat de tanden in aanleg tijdens de zwangerschap gevormd worden, via het doorbreken van de melktanden en het wisselen naar het definitieve gebit tot de landerigheid van de puber die zijn eigen gebit moet verzorgen. Veel aandacht wordt besteed aan de zorg die ouders aan het gebit van hun kind kunnen besteden, zodat het gaaf blijft. In het tweede deel wordt aan de hand van trefwoorden uitvoeriger ingegaan op alles wat te maken heeft met het kindergebit en de verzorging en behandeling daarvan door de tandarts. Wat is een geboortetand, wat is sealen, wanneer moet een orthodontist ingrijpen, wat te doen bij een kapotte tand?

Ik breek door is geschreven door drie ervaren tandartsen die vele jaren routine in de kindertandheelkunde gebundeld hebben in een levendig boek, dat rechtstreeks uit de praktijk geschreven is voor de geïnteresseerde ouder.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jaap Veerkamp, Frans Frankenmolen - Ik Breek Door