Eldon Taylor - Keuzes En Illusies

Schrijver:
Titel: Keuzes En Illusies
ISBN: 9789077247778
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Keuzes en illusies vertelt over de ontdekkingsreis die je kunt maken naar de werking van de menselijke geest. Tijdens deze reis hoor je fantastische verhalen over goddelijke interventie, ontdek je waarom je dingen denkt en doet die je eigenlijk niet wilt, en krijg je inzicht in de duidelijke boodschap dat het, hoe je het in het verleden ook hebt gedaan, nooit te laat is om gelukkig en succesvol te zijn.

Ben je geïnteresseerd in de wetenschap van denken en overtuigingen, in hoe je eigen geest functioneert, hoe anderen je gedachten beïnvloeden, waarom het soms anders loopt dan je zou willen, hoe je het leven kunt creëren dat je altijd al hebt gewenst, hoe je je ware potentieel kunt realiseren, hoe je harmonie in jezelf kunt vinden, of, in groter verband, hoe je mee kunt helpen om een betere wereld te scheppen, dan vind je in dit fascinerende boek vele inzichten daarover. Heb je de illusies die het leven van de meesten van ons bepalen eenmaal ontmaskerd en de zeer eenvoudige lessen in dit boek in praktijk gebracht, dan open je deuren om je hoogste potentieel te verwezenlijken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eldon Taylor - Keuzes En Illusies