Harlan Coben - Zes jaar

Schrijver:
Titel: Zes jaar
ISBN: 5413657208500
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 11,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Zes jaar' is geschreven door Harlan Coben, een meester in het schrijven van spannende thrillers. Het verhaal draait om Jake Fisher, een professor aan een kleine universiteit in Massachusetts. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij zijn grote liefde, Natalie, zes jaar na hun breuk weer tegenkomt op de begrafenis van haar man.

Jake is geschokt wanneer hij ontdekt dat Natalie getrouwd was en dat haar man kort na hun huwelijk is overleden. Hij kan het niet geloven en is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Maar wanneer hij Natalie probeert te bereiken, wordt hij geconfronteerd met een muur van stilte. Ze lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn.

Gedreven door zijn liefde voor Natalie en zijn drang naar antwoorden, begint Jake een zoektocht die hem meeneemt naar verschillende steden en gevaarlijke situaties. Hij ontdekt al snel dat Natalie niet de persoon is die ze leek te zijn. Terwijl hij dieper graaft, komt hij terecht in een web van leugens, bedrog en geheimen.

Terwijl Jake steeds dichter bij de waarheid komt, wordt hij geconfronteerd met gevaarlijke mensen die er alles aan doen om te voorkomen dat hij de waarheid ontdekt. Hij moet vechten voor zijn leven terwijl hij probeert te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd en waarom Natalie hem heeft verlaten.

'Zes jaar' is een meeslepende thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel houdt. Coben weet de spanning op te bouwen door middel van onverwachte plotwendingen en goed uitgewerkte personages. Het verhaal is doorspekt met mysterie en intrige, waardoor je als lezer constant wilt weten hoe het verder gaat.

Het boek behandelt ook thema's als liefde, verlies en de zoektocht naar identiteit. Jake's obsessie met Natalie en zijn vastberadenheid om de waarheid te achterhalen, maken hem een boeiend en sympathiek personage. De schrijfstijl van Coben is vlot en meeslepend, waardoor je als lezer moeilijk kunt stoppen met lezen.

'Zes jaar' is een spannende en intrigerende thriller die fans van het genre zeker zal bekoren. Het boek zit vol met onverwachte wendingen en een verrassende ontknoping die je tot het einde in spanning houdt. Harlan Coben bewijst met dit boek opnieuw waarom hij een van de beste thrillerauteurs van deze tijd is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harlan Coben - Zes jaar