Alcorn, Alfred - Een vreemdeling kwam voorbij

Schrijver:
Titel: Een vreemdeling kwam voorbij
ISBN: 9789068790634
Taal: Nederlands
Uitgever: Houghton Mifflin Company
Bijzonderheden: uit 1985, 270 pagina's , Boek met wat lichte gebruikersschade, rug heeft lichte schade, pagina's zijn wat vergeeld
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 4,99 (binnen Nederland)
Meer info:
De twaalfjarige weesjongen Bobby, woont bij zijn oom Hedley en tante Janet op een kleine, afgelegen boerderij. Hedley is een norse, hardwerkende boer, die alles op alles zet om zijn boerderij en zijn land te behouden, terwijl de schulden zich opstapelen. Zijn jongere vrouw Janet houdt niet van het harde leven op het platteland. Met hart en ziel verlangt zij naar zowel tederheid als comfort. Steeds vaker is Bobby het slachtoffer van haar onvrede. Dan arriveert Lucien. De komst van deze vreemdeling doet het leven op de boerderij trillen op zijn grondvesten. Want, hoewel Janet aanvankelijk weerstand probeert te bieden aan de charmes van deze vreemdeling, geeft zij uiteindelijk toe aan de wellust die hij in haar wakker maakt.

En terwijl Bobby geschokt en gefascineerd toekijkt door open deuren en sleutelgaten, beleven Janet en Lucien vele uren van even intense als schuldbewuste hartstocht. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Janet voor een welhaast onmogelijke keuze gesteld…

Uiteindelijk zijn het Bobby's ontroerende naïviteit en directheid die haar helpen het gewicht van haar schuld te dragen en haar hart te openen op een wijze die zij niet voor mogelijk hield. In die hete, droge zomer op een kleine, afgelegen boerderij ontwikkelt zich een verhaal vol hartstocht, met een even onverwachte als aangrijpende climax.

EEN VREEMDELING KWAM VOORBIJ. is een karaktervolle roman, een schrijnende pastorale, hartstochtelijk en teder tegelijk.
Verder lezen

Esthersboekenplank

zakelijk

Esthersboekenplank uit Poeldijk

Logo Esthersboekenplank

Van elk verkocht boek gaat altijd een gedeelte naar een lokaal goed doel!
De boeken die hier op boekwinkeltjes geplaatst zijn, zijn ook direct via onze website https://www.esthersboekenplank.nl/ te bestellen.
Op onze website zijn nog meer titels te verkrijgen en komen er elke dag nieuwe titels bij!
Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop of ophalen in Poeldijk, dan dit graag bij de bestelling aangeven
Verzendkosten binnen Nederland is € 4.99 via DHL ongeacht het aantal boeken.
Verzendkosten België zijn € 10.95.
Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen risico en rekening van de koper.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alcorn, Alfred - Een vreemdeling kwam voorbij Alcorn, Alfred - Een vreemdeling kwam voorbij Alcorn, Alfred - Een vreemdeling kwam voorbij

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Esthersboekenplank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Esthersboekenplank
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Esthersboekenplank
    Kamer van Koophandel nummer: 27294718
    NL002023094B97
    https://www.esthersboekenplank.nl/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Esthersboekenplank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Esthersboekenplank vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Esthersboekenplank kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.