Edwin Schoon - De macht van de bal

Schrijver:
Titel: De macht van de bal
ISBN: 9789020409079
Uitgever: Veen, L.J.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 32,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De macht van de bal gaat over de macht van het voetbal in Afrika. Want wie de bal beheerst, kan scoren. Als spits of dictator. Op het veld, in de politieke arena of in de liefde.

De macht van de bal is overal voelbaar. In Kaapstad bij de doodverklaarde Zaïrese spits Mulamba Ndaye. Op de universiteit van Florida, waar Afrikaans voetballer van de eeuw George Weah president van Liberia hoopt te worden. In Ethiopië op de bank naast de geplaagde bondscoach van Malawi, die ooit vluchtte voor dictator Banda. Langs de Nijl, waar John Ntensibe, de spits van Oeganda onder Idi Amin, op zoek is naar zijn bloedige oorlogsverleden.

Met het eerste Afrikaanse WK in aantocht gaat journalist Edwin Schoon op stap met Afrikaanse voetballers en coaches die in hun land een cruciale rol speelden in tijden van politieke onderdrukking. Op het veld of ernaast. Dat levert een boek op vol worsteling en keuzes. Tussen heldendom en bloedvergieten. Tussen stapels dollars en gezichtsverlies. Tussen dodelijke schoten en winnende goals. De macht van de bal vertelt een indrukwekkend menselijk verhaal over de universele themas trots, spijt, liefde en voetbal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edwin Schoon - De macht van de bal