Ton Vogels - De duivel van Vico

Schrijver:
Titel: De duivel van Vico
ISBN: 9789044616873
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nederlandse sterrenkundestudent Tomaso wordt door zijn familie voor straf naar het Zuid-Italiaanse dorp Vico del Gargano gestuurd. Als boetedoening moet hij een muur bouwen om de sinaasappelboomgaard van de familie Mastromatteo. Al snel raakt hij in de ban van de dochter des huizes, de mysterieuze Carmela, die door haar familie verborgen wordt gehouden op hun boerderij. Terwijl het dorp zich voorbereidt op de jaarlijkse processie van San Valentino, ontdekt Tomaso dat Carmela uitdrijvingsrituelen ondergaat in de dorpskerk. Ze zou bezeten zijn door de duivel. Maar schuilt het kwaad wel in Carmela, of juist in haar zwijgende familie en het verstikkende dorp? Tomaso is vastbesloten Carmela te helpen - maar hoe bevrijd je iemand van de duivel als je zelf niet in hem gelooft?
De duivel van Vico is een origineel en realistisch verhaal over liefde, schuld en boete tegen de achtergrond van een gelovig dorp in het prachtige Zuid-Italië.

Ton Vogels (1979) studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands en publiceerde korte verhalen in literaire tijdschriften als De Brakke Hond en De Gids. Het idee voor zijn eerste roman ontstond toen hij ontdekte dat ook tegenwoordig nog veel mensen worden bevrijd van het kwaad. Hij dompelde zich onder in het leven van Vico del Gargano, liep mee tijdens de jaarlijkse processie en was aanwezig bij uitdrijvingsriten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ton Vogels - De duivel van Vico