A. Lowen - Bio-energetische oefeningen

Schrijver:
Titel: Bio-energetische oefeningen
ISBN: 9789063252922
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Goed - Boekblok verkleurd wat vlekjes op bovenkant boekblok
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een van de grondstellingen van de bio-energetica is dat het lichaam en de geest onlosmakelijk verbonden zijn, d.w.z. datg wat omgaat in de geest, reflecteert in het lichaam en vice versa. Het bio-energetische lichaamswerk houdt zowel therapeutische handgrepen als speciale oefeningen in. De oefeningen zijn ontworpen om iemand bewust te maken van zijn spanningen en deze te verminderen door de bewegingen die zij bewerkstelligen. Alexander en Leslie Lowen hebben de oefeningen in de loop van meer dan twintig jaar therapautisch werk met patiëntn ontwikkeld.

Mensne die deze oefeningen egelmatig uitveren,spreken van een positief effect op hun energie, hun stemming en hun werk. Beide auteurs voeren ze zelf ook regelmatig uit om hun welzijn te handhaven en te bevorderen. Ze benadrukken dat deze oefeningen geen vervangingsmiddel voor therapie zijn. Maar of u nu wel of niet in therapie bent, de fregelmatige uitvoering van deze oefeningen zal u helpen om uw energie en uw vermogen tot genieten te vergroten.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.