Shamash Alidina - Voor Dummies - Mindfulness werkboek voor Dumm

Schrijver:
Titel: Voor Dummies - Mindfulness werkboek voor Dummies
ISBN: 9789043028141
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2013 / 342 pagina's / Nederlands / 9789043028141
Prijs: € 21,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Neem je leven in eigen hand. Ontdek de voordelen van mindfulness.

Mindfulness is een bewezen meditatietechniek die je helpt om de balans in je leven te herstellen. Het is dé manier om onder meer depressie, angsten, stress en vermoeidheid te overwinnen. In dit werkboek laat Shamash Alidina zien hoe je de lessen uit zijn boek Mindfulness voor Dummies in de praktijk kunt brengen. Het bevat een groot aantal praktische oefeningen en technieken waarmee je meteen aan de slag kunt. Je experimenteert met verschillende meditatietechnieken en vindt effectieve manieren om tijd te maken voor mindfulness. Nu kun je negatieve en afleidende gedachten laten gaan en meer geluk en tevredenheid in je leven bereiken!

Shamash Alidina is professioneel mindfulnesstrainer, spreker en coach. Joelle Jane Marshall houdt zich bezig met de ontwikkeling van workshops over mindfulness en angst overwinnen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shamash Alidina - Voor Dummies - Mindfulness werkboek voor Dummies