A. Schipper - Trappen Tot Santiago

Schrijver:
Titel: Trappen Tot Santiago
ISBN: 9789080477254
Uitgever: Aschcom
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In TRAPPEN TOT SANTIAGO volgt u Guus en Nel Schipper op hun pelgrimstocht door België, Frankrijk en Spanje naar het graf van de apostel Jacobus die zij in de zomer van 1998 maakten.
Hun dagboeken vormen de basis voor dit boeiende verslag van een tocht die ze als fietsers beginnen en als pelgrims beëindigen.
In TRAPPEN TOT SANTIAGO beschrijven ze de afwisselende landschappen, de historische plaatsen en monumenten, maar ook hun hoogte- en dieptepunten, overpeinzingen en ontmoetingen met medepelgrims. Ontmoetingen die soms zeer indringend zijn en moeilijk te beantwoorden vragen bij hen oproepen.
Natuurlijk komen daarnaast de dagelijks terugkerende zaken als het fieten, het eten en het vinden van een bed aan de orde, evenals het wisselvallige weer. Van de extreme hitte in Zuid-Frankrijk waar de temperatuur tot recordhoogte stijgt, fietsen ze naar de mistige en zeer koude Pyreneeën en vervolgen hun weg door Noord-Spanje.
Een eeuwenoude weg die hen voert over bergen en over de eindeloze meseta. Dat volgen van die weg waarover miljoenen pelgrims reeds gingen, wordt steeds belangrijker; een weg die voor hen niet eindigt in Santiago.
TRAPPEN TOT SANTIAGO besteedt daarnaast de nodige aandacht aan de achtergronden van het pelgrimeren naar Santiago, zoals het translatieverhaal, de ontdekking van het graf, de talrijke legendes en de historische gegevens.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Schipper - Trappen Tot Santiago