John Irving - Hotel new hampshire

Schrijver:
Titel: Hotel new hampshire
ISBN: 9789026950551
Uitgever: John Irving
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 31,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Hotel New Hampshire' is een roman geschreven door John Irving. Het verhaal volgt de levens van de Berry-familie, met name de jongste zoon, John Berry, die ook de verteller van het verhaal is.

Het boek begint met de ontmoeting van John Berry met zijn toekomstige vrouw, Miss Miscarriage, tijdens zijn studententijd. Samen met zijn oudere broer Frank en zusjes Franny en Lilly, groeit John op in een excentrieke en eigenzinnige familie. Hun vader, Win Berry, is een voormalige worstelcoach die nu een hotel runt genaamd Hotel New Hampshire. Het hotel wordt een centrale locatie in het verhaal en fungeert als een symbool voor de familiebanden en de zoektocht naar geluk.

Naarmate de jaren verstrijken, verhuist de familie Berry naar verschillende locaties, waaronder Wenen en New York City. Ze worden vergezeld door verschillende kleurrijke personages, zoals Freud, een beer die als huisdier wordt gehouden, en Susie de beer, een travestiet die een belangrijke rol speelt in het leven van de familie.

Het boek verkent thema's als familie, liefde, seksualiteit, identiteit en de zoektocht naar geluk. De Berry-familie wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen en tegenslagen, maar ze blijven vasthouden aan hun sterke familieband en proberen hun eigen weg te vinden in de wereld.

John Irving staat bekend om zijn levendige personages en complexe verhaallijnen, en 'Hotel New Hampshire' is geen uitzondering. Het boek is gevuld met humor, tragiek en onverwachte wendingen. Irving's schrijfstijl is meeslepend en hij slaagt erin om de lezers emotioneel te raken en hen te laten nadenken over de betekenis van familie en geluk.

'Hotel New Hampshire' is een boek dat de lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven van de Berry-familie. Het is een roman die zowel hartverwarmend als hartverscheurend is, en die de complexiteit van menselijke relaties en de zoektocht naar geluk onderzoekt. Het boek is een klassieker in de literatuur en een must-read voor liefhebbers van John Irving en boeken die de diepere lagen van het menselijk bestaan verkennen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Irving - Hotel new hampshire