A.F. Th van Der Heijden, A F Th van der Heijden - Advocaat van

Schrijver:
Titel: Advocaat van de hanen
ISBN: 9789023469490
Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 19,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Advocaat van de hanen is een roman geschreven door A.F.Th. van der Heijden. Het boek vertelt het verhaal van de advocaat Robert E. Katrijn, die een bijzondere zaak op zich neemt.

Het verhaal speelt zich af in Amsterdam in de jaren '80. Robert E. Katrijn is een succesvolle advocaat die bekend staat om zijn scherpe tong en zijn vermogen om elke zaak te winnen. Op een dag wordt hij benaderd door een mysterieuze man genaamd Nico Dorlas. Dorlas is een voormalig hoogleraar en schrijver, die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord. Hij beweert echter onschuldig te zijn en smeekt Katrijn om zijn zaak te behandelen.

Katrijn, gefascineerd door de complexiteit van de zaak en de charismatische persoonlijkheid van Dorlas, besluit de verdediging op zich te nemen. Terwijl hij dieper in de zaak duikt, ontdekt Katrijn dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht. Hij wordt geconfronteerd met een web van leugens, bedrog en corruptie, en moet zijn eigen morele grenzen verkennen terwijl hij probeert de waarheid te achterhalen.

Tijdens zijn onderzoek komt Katrijn in contact met verschillende kleurrijke personages, waaronder een excentrieke prostituee genaamd Kitty, een drugsverslaafde kunstenaar genaamd Jörgen en een mysterieuze vrouw genaamd Renée. Elk van deze personages heeft zijn eigen geheimen en motieven, en Katrijn moet hun verhalen ontrafelen om de waarheid te vinden.

Advocaat van de hanen is niet alleen een spannende rechtbankthriller, maar ook een diepgaande roman die de lezer confronteert met ethische dilemma's en de complexiteit van de menselijke natuur. Van der Heijden weet op meesterlijke wijze de sfeer van het Amsterdamse nachtleven en de duistere kanten van de stad tot leven te brengen. Zijn schrijfstijl is levendig en beeldend, en hij weet de lezer voortdurend te verrassen met onverwachte wendingen en onthullingen.

Het boek behandelt ook thema's als schuld, verantwoordelijkheid en de zoektocht naar waarheid. Het roept vragen op over de grenzen van de wet en de rol van de advocaat in het rechtssysteem. Advocaat van de hanen is een meeslepende en intrigerende roman die de lezer tot de laatste pagina in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.F. Th van Der Heijden, A F Th van der Heijden - Advocaat van de hanen