Horst, Ewout van der - Canon van Overijssel. Vijftig vensters o

Schrijver:
Titel: Canon van Overijssel. Vijftig vensters op de provinciale geschiedenis.
ISBN: 9789066972360
Taal: Nederlands
Uitgever: IJsselacademie, Kampen
Bijzonderheden: Gebonden, 2014, 223 blz. Met foto's, facsimile's en tekeningen.
Prijs: € 23,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jarenlang heeft de stichting IJsselacademie o.l.v. Ewout van der Horst gewerkt aan het project www.canonvanoverijssel.nl. Deze website werd begin 2013 gelanceerd. Hij bevat 35 lokale historische canons, met in totaal 1.370 verhalen, samengesteld door honderden vrijwilligers van - met name - de lokale historische verenigingen.

Dit boek mag gelden als de kroon op al dit werk. In aanvulling op het digitale overzicht op de website wordt in deze boekpublicatie de integrale verhaallijn van de gewestelijke geschiedenis verteld. De vijftig vensters van de provinciale canon vormen een samenhangend geheel, waarin de nieuwste inzichten over de provinciale historie zijn verwerkt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horst, Ewout van der - Canon van Overijssel. Vijftig vensters op de provinciale geschiedenis.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.