Ken Wilber - Het Atman project

Schrijver:
Titel: Het Atman project
ISBN: 9789063254193
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Hardcover / 1ste druk / 1992 / 320 pagina's / Nederlands / 9789063254193
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ken Wilber geldt op dit moment als de belangrijkste theoreticus van de transpersoonlijke psychologie. Deze stroming in de psychologie probeert de inzichten van de spirituele tradities uit Oost en West te gebruiken om een volledig beeld van de mens op te stellen, waarin met name de spirituele dimensie een centrale plaats krijgt toebedeeld. In dit boek richt Wilber zich op de ontwikkelingspsychologie.
De westerse psychologie heeft de ontwikkeling beschreven van het pasgeboren kind tot aan de zelfstandige, rationeel denkende volwassene. De oosterse psychologie spreekt over ontwikkelingen die zich daarna nog kunnen afspelen, als de juiste voorwaarden daartoe aanwezig zijn. Voegen we deze twee gebieden samen, dan ontstaat een tamelijk volledig beeld van de ontwikkelingsmogelijkheden van de mens.
In Het Atman-project wordt een dergelijk compleet beeld geschetst, op een manier die zowel wetenschappelijk verantwoord is als eigenzinnig. Wilber introduceert daarbij een geheel nieuwe terminologie, met behulp waarvan niet alleen de verschillende stadia van ontwikkeling treffend beschreven kunnen worden, maar ook de mechanismen, die aan ontwikkeling ten grondslag liggen, kunnen worden opgehelderd. Zeiden is zoveel kennis over de persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling van de mens in een boek samengebracht.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ken Wilber - Het Atman project