James Hewitt - Handboek Yoga

Schrijver:
Titel: Handboek Yoga
ISBN: 9789021599267
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 2de druk / 2001 / 482 pagina's / Nederlands / 9789021599267
Prijs: € 15,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit Handboek yoga biedt een encyclopedisch overzicht van de theorie en (Ie praktijk van deze levenswijze, die zowel de gevorderde als de beginnende beoefenaar zal aanspreken.

DEEL I 'De yoga van de ademhaling', belicht de achtergrond van yoga en zet uiteen op welke manier el beoefenaars baat hebben bij het volgen van de yoga-voorschriften op het gebied van ontspanning, lichaamsverzorging en eten.

DEEL II, 'De yoga van de lichaamshouding', bevat een onmisbare handleiding voor het gebruik van de asana's, de lichaamshoudingen van yoga. Duidelijke, gemakkelijk te volgen instructies en illustraties vullen de beschrijvingen van de meer dan vierhonderd houdingen aan. Verder reikt de auteur warming-upoefeningen aan en geeft hij waar nodig aanpassingen voor beginners en mensen met een handicap.

DEEL III 'De yoga van de meditatie', gaat in op de geschiedenis en de filosofie van yoga. Vervolgens worden de verschillende scholen van yoga, zoals raja-yoga, yantra-yoga, mantra-yoga, kundalini-yoga, karma-yoga, bhakti-yoga, jnana-yoga en tantra-yoga, in detail behandeld.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Hewitt - Handboek Yoga