Fons Delnooz, Patricia Martinot - Opvoeden in liefde

Schrijver:
Titel: Opvoeden in liefde
ISBN: 9789020260588
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 1ste druk / 2005 / 228 pagina's / Nederlands / 9789020260588
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Opvoeden is kinderen leren leven. Liefde is daar het fundament voor. Vanuit de opvoeding willen we het kind meegeven dat het dicht bij zichzelf komt en keuzes maakt vanuit zijn hart. Zo weet het wat belangrijk voor hem is, want liefde wijst hem de weg, als kind en als volwassene. Belangrijk vragen die in dit boek aan bod komen zijn: hoe blijf je in contact met je kind en stel je toch grenzen? Welke grenzen zijn belangrijk? Hoe breng je je kind waarden bij? Hoe leer je je kind zich te richten op het hogere in zichzelf? Hoe leert een kind verantwoordelijkheid? Opvoeden in liefde zet een helder pedagogisch kader neer dat door middel van talloze voorbeelden handen en voeten krijgt voor praktische levenssituaties.
FONS DELNOOZ, van oorsprong pedagoog, heeft samen met zijn vrouw PATRICIA MARTINOT een zelfstandige praktijk. Ze geven workshops, lezingen, cursussen en zijn auteurs van enkele succesvolle boeken zoals Energetische bescherming (4e dr.), Reiki als ambacht (3e dr.) en Op zoek naar zuiverheid.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fons Delnooz, Patricia Martinot - Opvoeden in liefde