Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fortuyn, Pim - In de ban van Fortuyn - Reconstructie van een p

Schrijver:
Titel: In de ban van Fortuyn - Reconstructie van een politieke aardschok
ISBN: 9789053303405
Taal: Nederlands
Uitgever: Mets en Schilt, Amsterdam 2002
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met stofomslag, 343 pag.,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bevat de eerste uitvoerige journalistieke studie naar de opkomst van de sterkste politieke tegenbeweging die Nederland in de laatste halve eeuw heeft gekend. Het bestrijkt de periode vanaf het moment dat succesvolle lokale groeperingen hun krachten bundelden in Leefbaar Nederland, een nieuw fenomeen in het politieke landschap. Pim Fortuyn zou de groepering gebruiken als springplank voor een gooi naar het ambt van minister-president. Het boek bevat onthullende reconstructies van het kortstondige huwelijk van Fortuyn met de Leefbaren en de ‘Nacht van Fortuyn’, waarin zich de scheiding voltrok.
Het beschrijft de ontzagwekkende campagne van Pim Fortuyn die zo dramatisch eindigde met de eerste politieke moord in de Nederlandse geschiedenis sinds 1672.
Jutta Chorus (NRC Handelsblad) en Menno de Galan (NOVA) zijn van meet af aan ingewijden bij Leefbaar Nederland en Lijst Pim Fortuyn geweest. Hun vele contacten leverden een schat aan exclusief bronnenmateriaal op.
Een journalistieke topprestatie, een pareltje van vlijt en van nieuwsgierigheid zonder vooropgezette mening.’ VRIJ NEDERLAND
‘Als onderzoeksjournalisten leggen Chorus en De Galan een sterke nadruk op het doorzichtig maken van de organisatie en de financiering van het avontuur van Fortuyn. Daarin zijn ze zonder meer uitstekend geslaagd.’ DE VOLKSKRANT
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fortuyn, Pim - In  de ban van Fortuyn - Reconstructie van een politieke aardschok