C. Normal Shealy, Caroline Myss - Intuïtieve diagnose in de gen

Schrijver:
Titel: Intuïtieve diagnose in de geneeskunde
ISBN: 9789020252347
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2de Hands - Redelijk / Hardcover / 1ste druk / 1990 / 200 pagina's / Nederlands / 9789020252347
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is het eerste van twee boeken over het proces van ziekte en gezondheid, de elementen die daarbij een rol spelen en de integratie van andere disciplines in de geneeskunde. Volgens de traditionele benadering wordt ziekte vaak veroorzaakt door factoren van buitenaf. De holistische visie stelt dat lichamelijke ziekten een psychische, emotionele of spirituele oorzaak of achtergrond hebben. Onze gedachten, emoties en levensinstelling zijn energietoestanden die van invloed zijn op de kwaliteit van onze gezondheid.

De 'patiënt' of zieke is geen machteloos slachtoffer, maar een actief deelnemer aan het genezingsproces. Inzicht in de werking van het menselijk energiesysteem leert ons hoe we het proces van ziekte en gezondheid zelf creatief kunnen beïnvloeden.

Norman Shealy (neurochirurg) en Caroline Myss (helderziende therapeut) combineren in hun werk zowel de medische als de intuïtieve benadering. In hun nieuwe model van de gezondheidszorg worden de reguliere geneeskunde en de helderziende visie tot één benadering geïntegreerd, waarbij aan beide even veel recht wordt gedaan. Zij presenteren concrete feiten, beschrijven het holistisch perspectief en de kritiek die daarop mogelijk is, belichten de rol van de chakra's en besteden ruime aandacht aan het ontstaan en wezen van ziekte.

Dit boek levert een waardevolle bijdrage aan het denken over een volwaardiger geneeskunde en gezondheidszorg.

Het gebeurt niet zo vaak dat een arts en een helderziende met diep- gaande wederzijdse waardering samen kunnen werken. In dat op- zicht is dit boek en ook hun werk historisch. In de komende eeuw zal de helderziende een gewaardeerde plaats in de geneeskunde in- nemen. Dit boek is een eerste belangrijke stap in die richting.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Normal Shealy, Caroline Myss - Intuïtieve diagnose in de geneeskunde