Dominique Spiess, Dominique Buisson, Fabian Takx, Ron de Heer

Schrijver:
Titel: Encyclopedie van de impressionisten, van de voorlopers tot de erfgenamen
ISBN: 9789061136224
Taal: Nederlands
Uitgever: Icob, bv
Bijzonderheden: 1993, 382pp.,Gebonden, hardcover met dezelfde illustratie als de aanwezige stofomslag, schutblad ontbreekt, verder in zeer goede staat
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,55 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de nooit eindigende rij van literatuur over het impressionisme is nu weer een nieuw boek toegevoegd, ditmaal in de vorm van een encyclopedie, d.w.z. dat de kunstenaars alfabetisch gerangschikt zijn, ongeacht land of stroming. Opgenomen zijn schilders die min of meer met het impressionisme te maken hebben, of in een ervan afgeleide stijl schilderen (zoals bijv. Bonnard of Van Gogh). Van iedere schilder is een korte levensbeschrijving opgenomen, (meestal) gevolgd door een of meer becommentarieerde werken. De tekst is kort en informatief zonder veel diepgang. Een aantrekkelijke kant van het boek is dat er nog al wat minder bekende kunstenaars zijn opgenomen. De meeste afbeeldingen zijn in kleur, van matig tot redelijke kwaliteit. Noten en documentatie ontbreken. Een aardig kijkboek dat snel een beeld geeft van het impressionisme in ruime zin.
(Biblion recensie, Anne Schulte Nordholt.)
Verder lezen

pandora uit Dordrecht

zakelijk

Logo pandora

Pandora heeft sinds 1981 een winkel in de oude binnenstad van Dordrecht met een uitgebreide boekenafdeling / antiquariaat. Daarnaast hebben wij m.b.t. diverse categorieën ook een grote verzameling curieuze en verzamelwaardige boeken, brochures etc ,die alleen via boekwinkeltjes worden aangeboden.
Na bestelling van één of meer boeken ontvangt u van ons een bevestiging met de betaal- en verzendgegevens.
U kunt er ook voor kiezen om het pakket op te halen. Dit kan dagelijks tussen 11 en 17 uur,
Bij uitzondering kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht of onvindbaar is, bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dominique Spiess, Dominique Buisson, Fabian Takx, Ron de Heer - Encyclopedie van de impressionisten, van de voorlopers tot de erfgenamen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij pandora

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met pandora
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Pandora
  Kamer van Koophandel nummer: 20346553
  088278761B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en pandora een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van pandora vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • pandora kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.