Jaeggy, Fleur - De gelukzalige jaren van tucht

Schrijver:
Titel: De gelukzalige jaren van tucht
ISBN: 9789029027984
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1990, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9029027983.
In een hoog in de bergen gelegen Zwitsers meisjespensionaat, waar de dagen op exact dezelfde manier verstrijken, doet op een dag een nieuw meisje haar intree: ze is mooi, streng, perfect, ze lijkt alles al te hebben meegemaakt. Tussen deze Frederique en de hoofdpersoon, die het verhaal van hun 'amitiƩ amoureuse' jaren later met een mengeling van nostalgie en huiver te boek stelt, ontspint zich binnen de strenge muren van het internaat een verwarrende verbondenheid.

Deze ongrijpbare verhouding wordt in de buitenwereld nog problematischer wanneer zij elk op hun eigen manier ondervinden dat de tucht weliswaar uit hun leven is verdwenen, maar dat daardoor de eerder zo verafschuwde orde ook ontbreekt.

De gelukzalige jaren van tucht is een intens verhaal over idylle en gevangenschap.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jaeggy, Fleur - De gelukzalige jaren van tucht