Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bemmann, Hans - De geschiedenis van de steen en de fluit en dat

Schrijver:
Titel: De geschiedenis van de steen en de fluit en dat is nog niet alles
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : Bert Bakker, 1989. Stevige paperback van 708 pagina's. Zie voor de staat "meer info".
Bijzonderheden: Spitsoor, kleinzoon van de Zachte Fluiter en zoon van de Grote Bruller ontvangt tijdens zijn omzwervingen giften die hem veel macht geven, maar kan hij daar mee omgaan? Zie voor de staat van het boek "meer info".
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een sprookjesroman, staat er ook nog bij op het boek. Sprookjes, ontwikkelingsroman, fantasy, in een mooie heldere vertaling van Ronald Jonkers. Een mooie stevige paperback. De kaft heeft veel slijtage aan de randjes e.d. en kleine vouwtjes, verder in goede staat. De inhoud is in heel goede staat, met de dus wat versleten kaft maakt dat samen in goede staat. Prima leesexemplaar.

Gekleurde kaft, full-color, met een landschap.

De geschiedenis van de steen en de fluit en dat is nog niet alles... is het verhaal van Spitsoor, zoon van de Grote Bruller, die meer naar zjin grootvader, de Zachte Fluiter, aardt.
Het lot is Spitsoor gunstig gezind: op zijn omzwervingen ontvangt hij een geheimzinnige stralende steen die angst wegneemt, en een zilveren toverfluit waarmee hij macht over mensen krijgt. Maar dat is nog niet alles: ten slotte geeft een oude stenenzoeker hem een stok met eigenaardige eigenschappen. De geschenken van het lot stellen hoge eisen aan Spitsoor. Steen, fluit en stok zouden hem moeten helpen zijn eigen weg te zoeken en zijn ware bestemming te vinden. Maar Spitsoor vindt dat de drie giften er zijn om de wereld aan zijn wensen aan te passen, en komt zo in nieuwe avonturen terecht...

Bemmanns rijke fantasie, menselijkheid en overtuigende verteltrant maken dit een boeiende, complexe roman. Het is een knappe raamvertelling vol prachtige kleine verhalen. Maar bovenal is De geschiedenis van de steen en de fluit een geloofwaardig, spannend verhaal van een boeiende anti-held.

Een heerlijk dik fantasy boek, een rijk verhaal met prachtige world-building.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.