Deepak Chopra - De zeven spirituele wetten voor ouders

Schrijver:
Titel: De zeven spirituele wetten voor ouders
ISBN: 9789022546796
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 6de druk / 2006 / 139 pagina's / Nederlands / 9789022546796
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een zorgeloze tijd zonder dreiging bestaat niet meer. Meer dan ooit is het daarom nodig dat ouders hun kinderen spiritueel begeleiden zodat die een harmonieus en creatief leven kunnen leiden.
In De zeven spirituele wetten voor ouders legt Deepak Chopra spirituele concepten zodanig uit dat een kind ze kan begrijpen. Hij laat zien hoe ouders hun kinderen kunnen helpen hun diepste wensen te vervullen en toont hoe kinderen kunnen bereiken wat zij willen.
De zeven spirituele wetten brengen je in contact met de werking van de natuur en leren je om ge pireerd en gedreven door het leven te gaan zodat je leven een succes wordt... en blijft. Dat moeten we op onze kinderen zien over te brengen en als dat lukt, bestaat er niets waar we blijer of trotser op kunnen zijn.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deepak Chopra - De zeven spirituele wetten voor ouders