Caplin, Adam en James - Kweken voor de keuken / Fruit, groenten

Schrijver:
Titel: Kweken voor de keuken / Fruit, groenten en kruiden uit eigen stadstuin
ISBN: 9789060975640
Taal: Nederlands
Uitgever: . Uitgevers Schuyt & Co
Bijzonderheden: 20014, 160pp, Ingebonden, harde kaft, stofomslag
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Foto's: Francesca Yorke

===========================
Flaptekst:
*Kweken voor de keuken is een inspirerend en praktisch boek dat u helpt het meeste uit uw tuin of vensterbank te halen. Er wordt aandacht besteed aan veel huidige trends — op het gebied van tuinieren. maar ook wat betreft de bezorgdheid over herkomst en modificaties van ons voedsel, de hernieuwde belangstelling voor de stad, het toenemende verlangen naar een evenwichtig en gezond leven, en het belang van de gemeenschap.

Dit boek laat zien dat tuinen tegelijkertijd productief en prachtig kunnen zijn en dat eetbare flora niet verbannen hoeft te worden naar een moestuin.
Kweken voor de keuken is creatief, geeft voldoening en kan zelfs op een vensterbank plaatsvinden.
Dit boek toont ook dat vervuiling geen discussiepunt is, zelfs niet in hartje stad. Gedetailleerd wordt beschreven hoe u grond kunt analyseren en verbeteren, gevolgd door een presentatie van schitterende eetbare planten en ideeën voor combinaties. Dan worden alle aspecten van het stads tuinieren nauwkeurig bekeken; van het omgaan met de fauna in uw tuin tot het kiezen van een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Er zijn tips voor elk jaargetijde en recepten voor verrukkelijke gerechten waarin uw zelfverbouwde producten het best tot hun recht komen.Met behulp van de plantenlijst die het boek afsluit, kunt u de juiste planten kiezen. Met dit boek stampvol praktische en vaak originele oplossingen komt het kweken voor de keuken binnen het bereik van bijna alle stadsmensen.

Kweken voor de keuken zal uw leven verrijken; het plukken, koken en opeten van iets wat je zelf verbouwd hebt, geeft een enorme kick, een welgedaan gevoel en het smaakt beter! Bovendien word je je bewuster van de seizoenen en natuurlijke patronen, en leren kinderen dat groenten en fruit niet uit de winkel komen.
Tuinen gecreëerd volgens de principes van dit boek zijn schitterende, natuurlijke leefruimten paradijsjes waar bloemen, bladeren, fruit, groenten en kruiden zich vrijelijk mengen.
Verder lezen

Smederij uit Tiel

particulier

Logo Smederij

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Caplin, Adam en James - Kweken voor de keuken / Fruit, groenten en kruiden uit eigen stadstuin Caplin, Adam en James - Kweken voor de keuken / Fruit, groenten en kruiden uit eigen stadstuin Caplin, Adam en James - Kweken voor de keuken / Fruit, groenten en kruiden uit eigen stadstuin Caplin, Adam en James - Kweken voor de keuken / Fruit, groenten en kruiden uit eigen stadstuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Smederij

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Smederij
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Smederij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Smederij vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Smederij kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.