Pagels, Elaine - Het vreemdste Bijbelboek / visioenen, voorspel

Schrijver:
Titel: Het vreemdste Bijbelboek / visioenen, voorspellingen en politiek in openbaring
ISBN: 9789025901332
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2012, Paperback, gebruik sporen, potlood aantekeningen, goed exemplaar
Prijs: € 13,25
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek Openbaring is - 2000 jaar nadat het is geschreven - een opmerkelijk en invloedrijk Bijbelboek, vol met dromen en visioenen. Elaine Pagels onderzoekt in welke historische en politieke context we dit boek het beste kunnen plaatsen. Ze bespreekt niet alleen de ontstaansgeschiedenis, maar ook de veranderde interpretaties door de eeuwen heen. Pagels laat zien dat het vreemdste Bijbelboek in deze turbulente tijd troost en hoop kan bieden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pagels, Elaine - Het vreemdste Bijbelboek / visioenen, voorspellingen en politiek in openbaring Pagels, Elaine - Het vreemdste Bijbelboek / visioenen, voorspellingen en politiek in openbaring