Roelien de Lange - De vuurgodin

Schrijver:
Titel: De vuurgodin
ISBN: 9789069634760
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2000 / 416 pagina's / Nederlands / 9789069634760
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Nederlandse vrouw die diepgeworteld in het sjamanisme, een schat aan inzichten en oefeningen biedt. Sjamanisme is het oudste en meest verbreide systeem van lichamelijke en geestelijke genezing en is diepgeworteld in onze menselijke beschaving. Ook in onze eeuw is het sjamanisme nog springlevend en nauw verbonden met ecologische inzichten en het herontdekken van de innerlijke kracht van de vrouw.

In 'De Vuurgodin' onderzoekt een intuïtieve vrouw haar wildheid in relatie tot de sjamanistische tradities en oude culturen. Zij reist naar Hawaii waar het vulkaanvuur een weerspiegeling is van haar innerlijk vuur. Daar ontmoet ze dolfijnen, ondergaat ze eeuwenoude ceremoniën, heeft ze tantrische ervaringen en ontmoet ze het godinnenaspect in zichzelf. Deze sjamanistische reis schenkt haar kracht en inzicht om oude pijnen te doorgronden en nieuwe wegen in te slaan.

'De Vuurgodin' is ook een introductie tot het sjamanisme en geeft een beeld van de sjamanistische weg die de auteur zelf heeft ondernomen. Het bevat vele praktische oefeningen, rituelen en vieringen die de lezer op praktische wijze laten kennismaken met het sjamanisme.

Roelien de Lange is in Nederland al ruim 20 jaar een pionier op het gebied van sjamanisme; zij bracht vele sjamanen naar Nederland en samen met collega's richtte zij de School voor Sjamanisme op. Ze is ook werkzaam als beroepskunstenaar. Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd en is deels verkrijgbaar in kaart- en postervorm.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roelien de Lange - De vuurgodin