Bernard Hennen - De Elfen

Schrijver:
Titel: De Elfen
ISBN: 9789024524334
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Fantasy
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 5de druk / 2009 / 670 pagina's / Nederlands / 9789024524334
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aarsvijanden opnieuw van zich doet spreken. Maar het blijft bij een gerucht, zekerheid is er niet. Twee jonge elfen, Farodin en Nuramon, worden met algemene stemmen door hun elfenbroeders en -zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan...

Zo, vol avontuur en romantiek, begint dit eerste boek van Bernhard Hennens machtige elfensage, die zich afspeelt in een fascinerende wereld waar de lezer meteen induikt.

In De Elfen wordt menig elfengeheim onthuld, menig elfenraadsel verklaard en menige elfenstrijd gevoerd, met mens, orc en demon.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernard Hennen - De Elfen