Dangor, Achmat - De Z-Town trilogie

Schrijver:
Titel: De Z-Town trilogie
ISBN: 9789026312663
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos
Bijzonderheden: 1995, paperback, gebruik sporen, bladsnede gevlekt, goed exemplaar
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Z-Town is de 'kleurlingen'-wijk in Johannesburg waar zich het levenslot van drie mensen ontrolt. Allereerst dat van Paulus Samson, een voormalige bewoner die als gedeputeerde naar de wijk komt nadat zijn voorganger met benzinebommen is bestookt. Hij verbindt zich met de mooie Janey, een jong meisje dat dank zij deze verbintenis uit Z-Town zal kunnen ontsnappen.
In Mount Manor bouwt zij een nieuw leven op met de radicale dichter Malik, die zijn bestaan eindigt op de enige wijze die hij nog open ziet - een actie die Jane haar greep op de werkelijkheid kost.
Ten derde is daar Janes zusje Dorothy. Zij houdt verbeten stand in Z-Town, tot ook zij en haar vriend de verzetsstrijder ten prooi vallen aan de onvermijdelijke kringloop van geweld. Meer dan een beperkt en geschonden bestaan blijkt in Z-Town niet mogelijk te zijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dangor, Achmat - De Z-Town trilogie