Elk-Smith, W. - Handboek Christelijk Geloof

Schrijver:
Titel: Handboek Christelijk Geloof
ISBN: 9789023922322
Taal: Nederlands
Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie
Bijzonderheden: 2008, 352pp, Gebonden, z.g.a.n.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onder redactie van Alister McGrath en Jan HoekHandboek Christelijk Geloofmet medewerking van James I. PackerTweeduizend jaar na de kruisiging van Jezus is het christendom de godsdienst met de meeste volgelingen ter wereld. Het gezaghebbende en toegankelijk geschreven Handboek Christelijk Geloof geeft een eenvoudige en heldere inleiding op dat christendom: het biedt een volledig overzicht van de belangrijkste onderdelen van de christelijke geloofsovertuiging.Eerst wordt een historisch overzicht gegeven. Daarna wordt in zes magistrale hoofdstukken de kern van het christelijk geloof uitgewerkt: geloof, God, Jezus, verlossing, de kerk en de christelijke hoop. Uitgelegd wordt wat deze begrippen inhouden, waar ze vandaan komen en hoe ze zich hebben ontwikkeld. Ook wordt besproken wat hun betekenis voor de wereld van vandaag is. De hoofdstukken zijn door verschillende deskundigen geschreven. Bijzonder daarbij is dat de verschillen tussen diverse stromingen binnen het christendom worden gerespecteerd.Daarnaast geven meer dan zestig kaderteksten aanvullende informatie over uiteenlopende onderwerpen, zoals de verschillende visies op de schepping, de profetieën in het Oude Testament over Jezus, de doop, de vraag of christenen kunnen meevechten in oorlogen en over talloze andere thema’s.Her en der is de tekst bovendien voorzien van wijze en puntige uitspraken van de grote theologen, filosofen en kerkvaders uit de geschiedenis. Meer dan honderd kleurenillustraties maken het boek compleet.Het Handboek Christelijk Geloof biedt• volledig overzicht van de kern van het christelijk geloof• ruim zestig kaderteksten met extra informatie• meer dan honderd full colour illustraties• toegankelijk geschreven inhoud door deskundige theologen• een bloemlezing uit sleutelteksten van belangrijke christelijke denkers• een begrippenlijst en een registerDit handboek is geschreven om christenen te helpen hun kennis van het geloof te verdiepen. Ook wil het boek het leven van de gelovige verrijken en aanzetten tot persoonlijke groei. Hiet biedt niet-gelovigen een basaal overzicht van het christelijk geloof, waarbij enkele belangrijke theologische kwesties aan bod komen. Bovenal is het de bedoeling dat dit boek laat zien hoe christelijke geloofsovertuigingen op de Bijbel gebaseerd zijn.
Verder lezen

Roelus uit Dordrecht

particulier

Logo Roelus

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Roelus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Roelus
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Roelus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Roelus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Roelus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.