Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

smit, peter - NH-BEAT, popmuziek tussen duin & polder 1960-1980

Schrijver:
Titel: NH-BEAT, popmuziek tussen duin & polder 1960-1980
ISBN: 9789082130713
Taal: Nederlands
Uitgever: regionaal archief alkmaar
Bijzonderheden: 2017 ppb met flaps, 240pp zgan 9789082130713 125 De vele bands die in het boek aan bod komen, de bekende dancings, zalen en poppodia; het is een feest der herkenning voor wie het heeft meegemaakt en een goede introductie in die tijd voor de overige l
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek schetst voor het eerst een beeld van de muzikale jaren zestig en zeventig in Alkmaar en de omliggende gemeenten. De auteur, Peter Smit, geeft aan de hand van interviews, eigen en andermans herinneringen, kranten- en tijdschriftenartikelen en vooral veel foto's een uitgebreid beeld van de ontwikkelingen in de regionale popcultuur. Drie uitgebreide portretten van pioniers uit die jaren worden gevolgd door de beschrijvingen van vele bands en muzikanten.

'We beginnen een bandje en worden beroemd', zo begon het vaak. Smit laat zien dat roem maar voor de weinigen is weggelegd, maar dat er in die jaren vooral met veel plezier gemusiceerd wordt. Het zijn de verhalen van en over de muzikanten zelf, die een bijzonder inkijkje geven in de muziekpraktijk. De vele bands die in het boek aan bod komen, de bekende dancings, zalen en poppodia; het is een feest der herkenning voor wie het heeft meegemaakt en een goede introductie in die tijd voor de overige lezers.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

smit, peter - NH-BEAT, popmuziek tussen duin & polder 1960-1980