Stijn Aerden, Klaas Vos - Rijk

Schrijver:
Titel: Rijk
ISBN: 9789060055908
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hij is bakker, partizaan, spion, komiek, acteur, schrijver en muzikant geweest. Op 17 december wordt hij tachtig jaar. Ter gelegenheid van hiervan een herziene en gecorrigeerde editie voor een verjaardagsprijs.
''Een Nederlandse speelfilm is pas een speelfilm als Rijk de Gooyer erin meespeelt,'' zei Simon Carmiggelt. In de jaren zeventig en tachtig leek dat inderdaad op te gaan: er kon geen film worden gemaakt waarin hij níet in voorbijkwam. Het onstuimige leven van de gevierde acteur kent echter vele periodes met even zovele ambachten: als sergeant in het Engelse leger, als bakkersknecht, als helft van een komisch duo, als muzikant... Waarbij hij steeds door dezelfde onrust werd voortgedreven. Ongelukjes horen erbij (soms kleine, soms grotere), maar altijd stond hij weer op. En 's avonds waren er de vrienden, de verhalen en de kroeg, als hij er nog in mocht, tenminste
De eerst druk van Rijk; de negen levens van De Gooyer is inmiddels door Stijn Aerden verbeterd, geactualiseerd en van een namenregister voorzien. Maar het uitgangspunt is onveranderd: Rijk de Gooyer in zijn grootste element. Als verteller. Een biografie die leest als een schelmenroman, met een aaneenschakeling van de meest ongelooflijke en fascinerende verhalen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stijn Aerden, Klaas Vos - Rijk