Alina Bronsky - Scherbenpark

Schrijver:
Titel: Scherbenpark
ISBN: 9783126669139
Uitgever: Klett Ernst /Schulbuch
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Scherbenpark is een roman geschreven door Alina Bronsky. Het verhaal speelt zich af in een buitenwijk van Frankfurt, Duitsland, genaamd Scherbenpark. Het boek vertelt het verhaal van de 17-jarige Sascha Naimann, een jonge vrouw met een sterke wil en een scherp verstand.

Sascha is een Russische immigrant en woont samen met haar moeder en broertje in een flatgebouw in Scherbenpark. Haar vader is overleden en haar moeder werkt hard om de eindjes aan elkaar te knopen. Sascha is vastbesloten om haar leven te verbeteren en uit de armoede te ontsnappen.

Het verhaal begint wanneer Sascha ontdekt dat haar stiefvader Vadim, die haar altijd heeft mishandeld, is vrijgelaten uit de gevangenis. Vastbesloten om wraak te nemen, bedenkt Sascha een plan om Vadim te vermoorden. Ze is ervan overtuigd dat dit de enige manier is om haar familie te beschermen en haar eigen toekomst veilig te stellen.

Terwijl Sascha haar plan uitvoert, ontmoet ze een jongen genaamd Felix, die in hetzelfde flatgebouw woont. Felix is een intelligente en gevoelige jongen, en hij raakt gefascineerd door Sascha. Ondanks haar harde en onverschillige houding, voelt Sascha zich aangetrokken tot Felix en begint ze langzaam haar muur van zelfbescherming af te breken.

Terwijl Sascha en Felix steeds closer worden, begint Sascha te twijfelen aan haar plan om Vadim te vermoorden. Ze realiseert zich dat er misschien andere manieren zijn om haar leven te veranderen en haar familie te beschermen. Maar het verleden laat haar niet los en Sascha wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar daden.

Scherbenpark is een aangrijpende roman die de lezers meeneemt in het leven van een jonge vrouw die vecht voor haar eigen geluk en dat van haar familie. Het boek behandelt thema's als immigratie, armoede, geweld en de zoektocht naar identiteit. Alina Bronsky weet de lezer te raken met haar scherpe en eerlijke schrijfstijl, en creëert personages die zowel kwetsbaar als krachtig zijn.

Het boek is een aangrijpende en meeslepende leeservaring, waarbij de lezer wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het leven in een achterstandswijk. Scherbenpark laat zien dat zelfs in de meest uitzichtloze situaties er altijd hoop is en dat de kracht van de menselijke geest onvoorstelbaar is.

Alina Bronsky heeft met Scherbenpark een indrukwekkende roman geschreven die de lezer nog lang zal bijblijven. Het boek is een aanrader voor liefhebbers van literatuur die graag geconfronteerd worden met de rauwe realiteit van het leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alina Bronsky - Scherbenpark