Walker, Lucy Lidell - Babymassage in woord en beeld - Walker

Schrijver:
Titel: Babymassage in woord en beeld - Walker
ISBN: 9789025201616
Uitgever: Helmond
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
BABY MASSAGE IN WOORD EN BEELD
'Babymassage ' is een boek voor moeders en vaders. Het wil hen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen in de omgang met hun kind en in het ontwikkelen van een beter begrip voor zijn/haar behoeften.
Het boek bestaat uit drie gedeelten. Het eerste deel bevat de kennis die nodig is voor het masseren van de baby. In woord en beeld wordt de gemakkelijkste en comfortabelste werkwijze getoond.
Het tweede deel handelt over de praktijk van het masseren. Afhankelijk van de stemming van de baby kunnen bepaalde lichaamsdelen ofwel het gehele lichaam worden behandeld. Stap voor stap is de werkwijze behandeld en afgebeeld. Die werkwijze verschilt enigszins in verband met de leeftijd.
In het derde deel komt de ontwikkeling van rechtop zitten tot het doen van de eerste stapjes aan de orde. Richtlijnen worden gegeven om het kind te helpen bij het verwerven van de natuurlijke, motorische vaardigheden. Massage heeft voor de baby een hele reeks voordelen. Niet alleen wordt de lichamelijke ontwikkeling gestimuleerd, maar ook de geestelijke. Dat laatste wordt vooral bereikt door de massage een uiting van liefde en genegenheid te laten zijn. Veel knuffeltjes en zoentjes vullen de massage aan. Om de volle medewerking van de baby te krijgen en te behouden is Ook een speelse aanpak zeer belangrijk. Massage moet een speelse, therapeutische activiteit zijn waaraan ouders en kind plezier beleven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walker, Lucy Lidell - Babymassage in woord en beeld - Walker