Dafna Holtzer - Signalering Kindermishandeling / 2011

Schrijver:
Titel: Signalering Kindermishandeling / 2011
ISBN: 9789013089554
Uitgever: Uitgeverij Kluwer Bv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Elke leerkracht, kinderleidster, jeugdbeschermer, deurwaarder of buurvrouw die in aanraking komt met vermoedens van) kindermishandeling, moet weerstand overwinnen om in actie te komen. De signalen zijn niet altijd helder en er is vrees voor een onterechte beschuldiging aan het adres van de ouders. Het is echter nog veel schadelijker om niet in actie te komen terwijl er wél sprake is van mishandeling. Bovendien blijkt ingrijpen in de meeste gevallen terecht: van de meldingen die bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling binnenkomen, blijkt in 82 procent van de gevallen inderdaad sprake van kindermishandeling.

De Kleine Gids Signalering Kindermishandeling 2011 is een handzame wegwijzer voor iedereen die professioneel of persoonlijk geconfronteerd wordt met een 'niet-pluis-gevoel' over het welzijn van een kind.

De Gids bevat praktijkgerichte informatie over vormen, oorzaken en gevolgen van kindermishandeling. Aan de hand van stappenplannen, voorbeeldcases en checklists heeft deze Gids de ambitie praktische handvatten te geven om effectief ingrijpen bij kindermishandeling te bevorderen.

In deze tweede druk is extra aandacht besteed aan schadelijke traditionele praktijken: meisjesbesnijdenis en eergerelateerd geweld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dafna Holtzer - Signalering Kindermishandeling  / 2011