Manfred Meeuwig, Marjolein Vonk - Recettes pour bien Vivre

Schrijver:
Titel: Recettes pour bien Vivre
ISBN: 9789089892225
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: zonder omslag
Prijs: € 24,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Originele recepten en een bijzonder verhaal uit de Franse keuken Met de originele recepten en illustraties uit het kookschrift, aangevuld met andere klassieke Franse recepten, bijeengebracht en bewerkt door Manfred Meeuwig, een bekend culinair auteur. De schitterende foto's van de internationaal gerenommeerde fotograaf Sigurd Kranendonk legden niet alleen de heerlijke gerechten vast, maar ook prachtige sfeerbeelden van het Franse land. Zo'n 65 authentieke Franse recepten. Van coquilles ecrivisses, filet de porc anchois en truites meuniers tot hachis parmentier, haricots provençale en gateaux noisettes. Door de prachtige uitvoering is dit kookboek een bijzonder document met een uniek verhaal.
De bekende culinaire auteur Manfred Meeuwig is een groot liefhebber van de klassieke Franse keuken. Voor Recettes pour bien vivre verzamelde hij zo?n vijfenzestig tal authentieke Franse recepten. Van coquilles écrevisses en filet de porc tot hachis parmentier en gâteau aux noisettes. Alle Franse klassiekers passeren de revue. De gerechten zijn prachtig in beeld gebracht en sfeerbeelden van het Franse landschap zorgen ervoor dat je je helemaal in Frankrijk waant. Door de prachtige uitvoering is Recettes pour bien vivre een zeer bijzonder document geworden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Manfred Meeuwig, Marjolein Vonk - Recettes pour bien Vivre