Sheila Kitzinger - Stil Maar

Schrijver:
Titel: Stil Maar
ISBN: 9789026961168
Uitgever: M.O.M
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
SHEILA KITZINGER
stil maar
WAAROM JE BABY HUILT EN WAT JE ERAAN KUNT DOEN
Of uw baby nu eenzaam of hongerig is, zich verveelt, te veel wordt geprikkeld of pijn heeft, er is altijd een reden waarom een baby huilt. Huilen is een manier om te communiceren, en ouders moeten leren hoe ze de oorzaak kunnen achterhalen en vervolgens het juiste hulpmiddel toepassen. In Stil maar bekijkt Sheila Kitzinger de redenen waarom baby's huilen, biedt ze praktische hulp om ze te kalmeren en geeft ze manieren om met baby's te 'praten' om hun behoeften te begrijpen.
De ouders van een huilbaby worden overstelpt met adviezen, die vaak tegenstrijdig zijn en die maar voor een klein deel effect hebben. Stil maar maakt gebruik van de ervaringen van honderden vrouwen die pas moeder zijn geworden en die hun leven goed aan een huilbaby hebben weten aan te passen. Het biedt hulp en praktisch advies aan alle ouders die hun best doen voor hun baby's.
Sheila Kitzinger is deskundige op het gebied van bevalling, moederschap en babyzorg, en haar baanbrekende onderzoek heeft voor een belangrijk deel de manier bepaald waarop moeders en baby's tegenwoordig worden behandeld. Ze geeft over de hele wereld lezingen en leidt workshops voor verloskundigen, artsen, voorlichters en moeders over de sociale aspecten van geboorte en ouderschap.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sheila Kitzinger - Stil Maar