P. de Boer, M.P. Brouwers - Basisboek bedrijfseconomie/Studente

Schrijver:
Titel: Basisboek bedrijfseconomie/Studenten uitwerkingen
ISBN: 9789001797775
Uitgever: Noordhoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor elke beginnende student zonder bedrijfseconomische voorkennis is het Basisboek Bedrijfseconomie al jaren de meest complete basismethode. Met Basisboek Bedrijfseconomie is zelfstudie op maat voor iedere student mogelijk. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

In de nieuwe editie 2011 is de hoofdindeling van het Basisboek ongewijzigd: een inleidend deel Bedrijfseconomie en onderneming gevolgd door de delen Financiering, Kosten en kostprijs en Verslaggeving en winst. In de 7e druk zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:

De onderwerpen omzetbelasting, werkplaatstarieven en economische levensduurbepaling zijn toegevoegd. Afschrijvingsmethoden worden in een eerder stadium en uitgebreider behandeld

In elk hoofdstuk zijn foto's met een toelichtende tekst opgenomen, waarin een relatie wordt gelegd tussen de besproken theorie en de ondernemingspraktijk

Waar nodig, is de stof geactualiseerd

Het Basisboek Bedrijfseconomie blinkt uit door zijn heldere opbouw. Het bijbehorende opgavenboek bevat verschillende rubrieken met vragen en cases in oplopende moeilijkheidsgraad. De opgaven zijn aangepast aan de heterogeniteit van de instroom: zo zijn in het opgavenboek en op de interactieve multiple choice vragen op de internetsite meer aanloopvragen opgenomen om tegemoet te komen aan het veranderende instroomprofiel van de student. In de herziene studentenuitwerkingen onontbeerlijk voor zelfstudie zijn de uitwerkingen van de opgaven nog uitgebreider.

Noordhoff Campuz Card
Deze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je n jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra's zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. de Boer, M.P. Brouwers - Basisboek bedrijfseconomie/Studenten uitwerkingen