Boekman 134 - Kunstopleidingen aan mbo en hbo

Schrijver:
Titel: Boekman 134 - Kunstopleidingen aan mbo en hbo
ISBN: 9789066501683
Uitgever: Boekmanstichting
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 12,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boekman 134 - Kunstopleidingen aan mbo en hbo is een publicatie die zich richt op de kunstopleidingen in Nederland op zowel het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) als het hoger beroepsonderwijs (hbo). Het boek is onderdeel van de Boekman reeks, die zich richt op onderzoek en analyse van kunst en cultuur in Nederland.

In Boekman 134 worden de kunstopleidingen in Nederland uitgebreid onder de loep genomen. Het boek biedt een overzicht van de verschillende opleidingen op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, dans, theater, muziek en media. Het geeft inzicht in de structuur, het curriculum, de toelatingseisen en de kwaliteit van deze opleidingen.

Het boek bevat diverse artikelen en interviews met experts uit het veld, zoals docenten, studenten en beleidsmakers. Zij delen hun ervaringen, visies en kritische reflecties op het kunstonderwijs in Nederland. Daarnaast worden er ook internationale perspectieven belicht, om een bredere context te bieden en vergelijkingen te kunnen maken.

Boekman 134 biedt niet alleen informatie over de kunstopleidingen zelf, maar gaat ook in op bredere thema's en ontwikkelingen binnen het kunstonderwijs. Zo worden onderwerpen als diversiteit, inclusiviteit, de relatie tussen kunst en maatschappij, en de rol van technologie behandeld. Het boek geeft daarmee een actueel beeld van de uitdagingen en mogelijkheden waar kunstopleidingen mee te maken hebben.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met foto's, afbeeldingen en grafieken om de informatie visueel te ondersteunen. Daarnaast bevat het ook een uitgebreide lijst met bronnen en literatuur, zodat geïnteresseerden verder onderzoek kunnen doen naar specifieke onderwerpen.

Boekman 134 - Kunstopleidingen aan mbo en hbo is een waardevolle bron van informatie voor zowel studenten die een kunstopleiding overwegen, als voor docenten, beleidsmakers en andere professionals in het kunstonderwijs. Het biedt een overzichtelijk en kritisch perspectief op de kunstopleidingen in Nederland en draagt bij aan het debat over de toekomst van het kunstonderwijs.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Boekman 134 - Kunstopleidingen aan mbo en hbo