M.H.R. Nuy - Wanorde In Een Mensenleven

Schrijver:
Titel: Wanorde In Een Mensenleven
ISBN: 9789066655508
Uitgever: SWP Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 11,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ieders biografie kent mislukkingen, maar in de levens van thuisloze mensen is de opsomming ervan veelal ontmoedigend. Bij velen is sprake van een langdurige en veelomvattende wanorde die niet zomaar is op te ruimen, niet zoals in de schuur of op de zolder van een huis. Daar zijn vele door henzelf niet te beïnvloeden factoren debet aan.

Deze hernieuwde bezinning op thuisloosheid is een nauwkeurige ontleding van de wanorde vanuit verschillende perspectieven, óók vanuit het oog dat de mensen er zelf op hebben. Alle gezichtspunten zijn gericht op één vraag: waar is een uitweg uit de maatschappelijke onherbergzaamheid?
De auteurs richten zich niet op ‘bereikbare huisvesting’, ‘nuttige dagbesteding’ of andere probleemoplossingen, maar graven de betekenis en consequenties uit van het onderliggende en verborgen probleem, dat van de ervaren maatschappelijke overbodigheid. Die analyse verheldert waarom alleen hoogwaardig contact – de presentiebenadering – het meest kansrijk lijkt. Een trouwe, authentieke en open aandacht biedt eindelijk uitzicht op sociale insluiting, eer en erkenning en die zijn van fundamenteler aard dan al het overwegend fysieke goed dat tot dusver getracht wordt te realiseren. Als de verlatenheid niet wordt gezien en erkend, blijft het elke ogenschijnlijk goede oplossing ondermijnen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M.H.R. Nuy - Wanorde In Een Mensenleven